fbpx
Pripravili sme pre vás rebríček troch najčítanejších článkov, ktoré čitateľom nášho webu priniesli inšpiráciu, informácie a užitočné rady: Pre Vás (i pre nás v Náruči) je veľmi aktuálna téma: Dieťa v rodičovskom konflikte – dohoda je lepšia ako vojna – viac ako 5000 zhliadnutí Zaujal Vás i Rozhovor s bývalým vychovávateľom, ktorý mal viac ako 2800 zhliadnutí Dieťa nemá […]

Pripravili sme pre vás rebríček troch najčítanejších článkov, ktoré čitateľom nášho webu priniesli inšpiráciu, informácie a užitočné rady:

  1. Pre Vás (i pre nás v Náruči) je veľmi aktuálna téma: Dieťa v rodičovskom konflikte – dohoda je lepšia ako vojna – viac ako 5000 zhliadnutí
  2. Zaujal Vás i Rozhovor s bývalým vychovávateľom, ktorý mal viac ako 2800 zhliadnutí
  3. Dieťa nemá mať pocit, že ono je zodpovedné sa šťastie rodiča, alebo za fungovanie rodiny či chod domácnosti. Niektoré deti musia na seba zobrať úlohu rodiča a nedobrovoľne tak dospieť predčasne. Viac ako 2750 zobrazení mal článok: Čo sa stane, ak dieťa nahrádza partnera, kamaráta či dokonca rodiča?  

Zemiaková medaila za 4. miesto? Nie, ak ide o ochranu pred domácim násilím! Ste obeťou domáceho násilia? Žijete v strachu a neviete, ako sa z tejto náročnej situácie dostať? Nenechajte sa odradiť! Praktické informácie k možnostiam vykázania násilníka zo spoločného obydlia nájdete v neustále vyhľadávanom článku: Aby obete domáceho násilia nemuseli z domu či bytu utekať.

Loading

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)