fbpx
V Náruči pomáhame deťom, ktoré dome nenachádzali bezpečie, lásku a podporu. Ak je to možné, pomáhame nielen deťom samotným, ale aj ich rodičom. Pomáhame im preto, aby sa stali takými rodičmi, ktorý svojím deťom vytvoria bezpečný domov a alebo rodičmi, ktorí nevyužívajú násilie pri výchove … aby svoje deti v prijatí a pochopení pripravili na dobrý „dospelácky“ život. Ak sa zaujímate o výchovu, […]

V Náruči pomáhame deťom, ktoré dome nenachádzali bezpečie, lásku a podporu.

Ak je to možné, pomáhame nielen deťom samotným, ale aj ich rodičom. Pomáhame im preto, aby sa stali takými rodičmi, ktorý svojím deťom vytvoria bezpečný domov a alebo rodičmi, ktorí nevyužívajú násilie pri výchove … aby svoje deti v prijatí a pochopení pripravili na dobrý „dospelácky“ život.

Ak sa zaujímate o výchovu, ak chcete vedieť, ako je možné v rodine určovať hranice deťom tak, aby ich prijali, ako  predchádzať konfliktom s deťmi v rodine či ako uplatňovať hravý prístup vo výchove, pozývame Vás na stretnutie a diskusiu s autorkou knihy Manuál hravého rodiče – Alžbětou Skleničkovou z Prahy, ktoré sa pre širokú verejnosť uskutoční vo štvrtok 19. októbra o 17,00 v žilinskom kníhkupectve Arftforum na Mariánskom námestí.

Okrem cca hodinového láskavého a praktického rozprávania o rodičovstve plného nadhľadu bude na pulte kníhkupectva k dispozícii aj už spomínaná kniha Manuál hravého rodiča s 200 nápadmi, ako v každodennom živote rodiča môžeme predísť konfliktom s deťmi.

P.s.: Alžbětine tipy vychádzajú z moderného poznania neurobiológie mozgu a tiež z jej bohatých praktických skúseností s výchovou – okrem svojich detí sa postupne sa v rodine starali o ďalších 18 bábätiek (boli prvými profesionálnymi pestúnmi na prechodnú dobu v Čechách).

Loading

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)