fbpx
O tom, že pomoc deťom ohrozeným násilím a ich rodinám môže mať viacero foriem, spôsobov a štýlov sa presvedčíte v dvoch nasledujúcich videách, ktoré vznikli v rámci medzinárodnej odbornej konferencie s s názvom Pomoc dieťaťu ohrozenému násilím: Spolu dokážeme viac III., ktorú organizovalo naše občianske združenie 20. 10. 2022 v Žiline. Takže áno: aj takéto […]

O tom, že pomoc deťom ohrozeným násilím a ich rodinám môže mať viacero foriem, spôsobov a štýlov sa presvedčíte v dvoch nasledujúcich videách, ktoré vznikli v rámci medzinárodnej odbornej konferencie s s názvom Pomoc dieťaťu ohrozenému násilím: Spolu dokážeme viac III., ktorú organizovalo naše občianske združenie 20. 10. 2022 v Žiline.

Takže áno: aj takéto formy pomoci môže reálne dostať/získať/využiť dieťa ohrozené násilím:

Intervenčné centrum pre rodiny v systéme pomoci deťom so syndrómom CAN – Mgr. Mariana Kováčová, PhD. z neziskovej organizácie Centrum Slniečko z Nitry (dĺžka: 20 minút).

Petra Wűnschová predstavila nové poznatky a praktické aspekty pomoci dieťaťu ohrozenému násilím a jeho rodine v Centre LOCIKA v Prahe (dĺžka: 30 minút): Deti – neviditeľné obete násilia v rodine.

Loading

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)