fbpx
Občianske združenie Náruč – Pomoc deťom v kríze v spolupráci so Žilinským samosprávnym krajom si Vás dovoľujú pozvať na odbornú konferenciu zameranú na prezentovanie najnovších poznatkov a trendov v práci s deťmi ohrozenými násilím s názvom Pomoc dieťaťu ohrozenému násilím: Spolu dokážeme viac IV., ktorá sa uskutoční 17. októbra 2024 v Kongresovej sále Úradu Žilinského samosprávneho kraja, Komenského 48, […]

Občianske združenie Náruč – Pomoc deťom v kríze v spolupráci so Žilinským samosprávnym krajom si Vás dovoľujú pozvať na odbornú konferenciu zameranú na prezentovanie najnovších poznatkov a trendov v práci s deťmi ohrozenými násilím s názvom Pomoc dieťaťu ohrozenému násilím: Spolu dokážeme viac IV., ktorá sa uskutoční 17. októbra 2024 v Kongresovej sále Úradu Žilinského samosprávneho kraja, Komenského 48, Žilina.

Konferencia je určená pracovníkom orgánov SPODaSK a zástupcom štátnej správy, pracovníkom centier pre deti a rodiny vykonávajúcich terénne a ambulantné opatrenia, zástupcom pomáhajúcich organizácií z celého Slovenska, zástupcom pomáhajúcich profesií z oblasti sociálnych vecí, zdravotníctva, školstva, práva a spravodlivosti.

Prihlasovanie na konferenciu bolo ukončené!

Loading

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)