fbpx
Izbičky v našom Detskom krízovom centre Náruč maľujeme každé dva roky … a, verte priatelia, že vždy je to práca viac ako potrebná 🙂 Sme vďační, že IT firmy zo žilinského klastra ITkraj sa nám rozhodli s touto fyzicky i logisticky pomerne náročnou akciou pomôcť – finančne aj dobrovoľnícky. Vďaka zamestnaneckej finančnej zbierke v sume […]

Izbičky v našom Detskom krízovom centre Náruč maľujeme každé dva roky … a, verte priatelia, že vždy je to práca viac ako potrebná 🙂

Sme vďační, že IT firmy zo žilinského klastra ITkraj sa nám rozhodli s touto fyzicky i logisticky pomerne náročnou akciou pomôcť – finančne aj dobrovoľnícky. Vďaka zamestnaneckej finančnej zbierke v sume 443 € sme mohli zakúpiť farby i všetok potrebný materiál na maľovanie. Vďaka dobrovoľníckej pomoci sme po potrebných vysprávkach zase spoločne zvládli napenetrovať a vymaľovať steny vo všetkých 4 detských izbičkách.

Nový šat sa ušiel aj stenám jedálne spojenej s kuchyňou a taktiež chodbe, z ktorej sa do detských izieb vchádza. Dokonale vyumývané skrine, skrinky, písacie stolíky a poličky následne osadili šikovní „ajťáci a ajťčáky“ na svoje miesta… a izbičky voňajúce čistotou už čakajú na deti, ktoré sa za pár dní vrátia z dvojtýždňového tábora na Orave.

Vysokorýchlostný výkon všetkých zapojených „makačov“ umožnil aj pôvodne neplánované (ale taktiež potrebné) vymaľovanie spoločenskej miestnosti – obývačky profesionálnym pánom maliarom, ktorého nám zabezpečil ITkraj.

Ďakujeme Vám, IT priatelia, za finančnú, fyzickú a morálnu pomoc! S Vami sme to zvládli doslova hravo 🙂

Loading

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)