fbpx
Od mája do augusta tohoto roku sme vďaka opätovnej podpore Nadácie Volkswagen Slovakia mohli realizovať viacero nadstavbových aktivít pre detských i dospelých klientov nášho Detského krízového centra Náruč. V máji sme si počas 4-dňového pobytu užili pokoj a krásu kysuckej prírody. Turistika po kysuckých osadách i samotnom hrebeni Kysuckej vrchoviny, zábavný a deťmi obľúbený adventuregolf, […]

Od mája do augusta tohoto roku sme vďaka opätovnej podpore Nadácie Volkswagen Slovakia mohli realizovať viacero nadstavbových aktivít pre detských i dospelých klientov nášho Detského krízového centra Náruč.

V máji sme si počas 4-dňového pobytu užili pokoj a krásu kysuckej prírody. Turistika po kysuckých osadách i samotnom hrebeni Kysuckej vrchoviny, zábavný a deťmi obľúbený adventuregolf, lukostreľba a viaceré tvorivé a umelecky ladené aktivitky – na toto nám veru v každodennom bežnom programe krízového centra neostáva čas. 🙂

Začiatkom augusta zase mohlo 5 detí absolvovať športový denný tábor v Žiline a okolí.

Deti i dospelí takto nielen získali možnosť aktívneho a zmysluplného trávenia voľného času športovaním a tvorivými aktivitami, ale zároveň sa i učili plánovať si zmysluplné a bezpečné trávenie voľného času v bežnom živote mimo nášho zariadenia.

V neposlednom rade vysoko oceňujeme flexibilitu a ústretovosť Nadácie Volkswagen Slovakia, ktorá nám pred ukončením projektu umožnila využitie nevyčerpaných finančných prostriedkov na obnovu nábytkového vybavenia, vďaka čomu sme mohli dať vyrobiť a osadiť atypickú nábytkovú zostavu s uzamykateľnými skrinkami do podkrovnej obytnej časti krízového centra. Zostava sa používa ako knižnica a tiež na úschovu hier a tvorivých materiálov využívaných pri každodennej výchovnej činnosti a voľnočasových aktivitách pre našich detských klientov.

Ešte raz: VĎAKA za všetky tieto možnosti a zážitky!

Loading

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)