fbpx
Na zasadnutí valného zhromaždenia nášho občianskeho združenia sme schválili zmenu stanov zohľadňujúcich to, kam sa Náruč za posledné roky posunula. V tretí júnový deň sa konalo valné zhromaždenie nášho občianskeho združenia. 18 z 26 členov bilancovalo činnosť Náruče a zmeny, ku ktorým sme za posledné roky dospeli prirodzeným vývojom (pozrite Aktuality, kde postupne zverejňujeme všetky […]

Na zasadnutí valného zhromaždenia nášho občianskeho združenia sme schválili zmenu stanov zohľadňujúcich to, kam sa Náruč za posledné roky posunula.

V tretí júnový deň sa konalo valné zhromaždenie nášho občianskeho združenia. 18 z 26 členov bilancovalo činnosť Náruče a zmeny, ku ktorým sme za posledné roky dospeli prirodzeným vývojom (pozrite Aktuality, kde postupne zverejňujeme všetky novinky v našej činnosti).

Nedávna rezignácia Ivana Leitmana, zakladateľa a výkonného riaditeľa občianskeho združenia na post štatutára, „nové“ pracovisko, ktoré sme v r. 2016 založili ako aj viaceré zmeny v práci detského krízového centra či oboch našich poradenských centier sa odrazili i v zmene našich stanov.

Valné zhromaždenie zvolilo i členov Správnej rady, ktorými sa na nasledujúce 5-ročné obdobie stali: Ing. Miroslava Bendžalová – predsedníčka, Mgr. Jana Braciníková, Mária Leitmanová, Mgr. Ivan Leitman, Mgr. Ľuboslava Kvasnicová, PaedDr. Melánia Španiová.

6-členná Správna rada Náruče zasadala ešte v ten istý deň a s účinnosťou od 3.6.2021 menovala do funkcie výkonného riaditeľa občianskeho združenia, ktorý je štatutárom Náruče, Mgr. Róberta Braciníka (Riaditeľa DKC Náruč).

Loading

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)