fbpx
Náruč, tak ako v rokoch 2017 a 2019, pripravila aj na tohoročnú jeseň realizáciu medzinárodnej odbornej konferencie zameranej na prezentovanie najnovších poznatkov a trendov v práci s deťmi ohrozenými násilím s názvom Pomoc dieťaťu ohrozenému násilím: Spolu dokážeme viac III. Vzhľadom na dlhodobo nepriaznivú pandemickú situáciu a určitú celospoločenskú únavu z  on-line stretnutí, konferencií, vzdelávaní …, rozhodli sme sa po […]

Náruč, tak ako v rokoch 2017 a 2019, pripravila aj na tohoročnú jeseň realizáciu medzinárodnej odbornej konferencie zameranej na prezentovanie najnovších poznatkov a trendov v práci s deťmi ohrozenými násilím s názvom Pomoc dieťaťu ohrozenému násilím: Spolu dokážeme viac III.

Vzhľadom na dlhodobo nepriaznivú pandemickú situáciu a určitú celospoločenskú únavu z  on-line stretnutí, konferencií, vzdelávaní …, rozhodli sme sa po vzore organizátorov iných podujatí (OH Tokio 2020 či Expo Dubaj 2020 😉), že aj my posunieme jej realizáciu o rok. Veríme, že sa v roku 2022 budeme môcť v plnom počte očakávaných 150 účastníkov stretnúť osobne, pretože okrem prezentovania nových informácií, poznatkov či inšpirácií ako je možné pomôcť dieťaťu ohrozenému násilím, má naša konferencia ašpiráciu vytvárať i priestor na osobné stretnutia, sieťovanie a vzájomné zdieľanie sa profesionálov pracujúcich s deťmi.

Ak máte záujem pozrieť si záznamy vystúpení jednotlivých rečníkov z predchádzajúcich dvoch konferencií, ste srdečne vítaní na našom webe a youtube. Pre zobrazenie videí z roku 2019 klik TU. To najzaujímavejšie z roku 2017 nájdete zase TU.

Tešíme sa na osobné stretnutie na konferencii v roku 2022!

Loading

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)